Skip to main content

 

Lees via de link (lichtbruine tekst) onderaan dit bericht het hele klantverhaal van Daniëlle.

Als Daniëlle met een hele waslijst onverklaarbare, heftige klachten vastloopt op haar werk, weet ze niet wat ze heeft. Griep? Corona? Ze begrijpt niks van zichzelf. Haar leidinggevende adviseert haar te praten met Mariëlle. Algauw wordt duidelijk wat Daniëlle mankeert: ze heeft een burn-out. In dit verhaal kijkt ze terug op het intensieve counselingstraject dat volgt.

‘Vier jaar lang werkte ik als copywriter. Elke dag moest ik met mijn team zo’n zestig producten online zetten, waarvan de meeste ook een bijbehorende nieuwe tekst nodig hadden. Ik had zelf heel sterk het gevoel dat ik alle verantwoordelijkheid moest dragen, dat het bedrijf zonder mij de mist in zou gaan. Ik had zo’n sterke controle drang dat ik alles overzichtelijk en dicht bij mezelf wilde houden.

‘Achteraf weet ik dat het al langere tijd niet goed met me ging…

Klantverhaal Danielle – Currentz – Key2Change – versie 01 – maart 2024